Masters

Nederlands succes tijdens de Luxemburgse & Croatia Masters

14 juni 2023 1 Minuten leestijd

Eind mei waren er in Luxemburg de Luxemburgse Masters Open en afgelopen week de Croatia Masters. Deze evenementen maken deel uit van de Europese Squash Masters Tour voor spelers vanaf 35 jaar. Ook in Nederland kennen we een Open Masters evenement. In Nederland wordt deze altijd georganiseerd in November. Dit jaar zal deze bij Victoria Rotterdam plaats vinden.

Namens de community willen wij de prijswinnaars van de Luxemburgse Masters en de Croatia Masters extra in het zonnetje zetten! 

Luxemburgse Masters:

Dames

  • Rianne v Mourik 3e in 35+
  • Karin Thiel 2e in 50+
  • Bea Spitse 1e in 55+

Heren

  • Viktor Marree 3e in 35+
  • Rian Dippenaar 2e in 35+
  • Ad Heskes 1e in 65+

Croatia Masters

Heren

  • Felix Barenholz 1e in 60+
  • Fred Saarloos 2e in 65+

Wil jij ook eens deelnemen aan een Masters evenement? Bekijk dan hier de kalender. In augustus 2024 zijn de Wereldkampioenschappen Masters zelfs in Nederland, in het Frans Otten Stadion wordt er dan met ci. 1.000 deelnemers gestreden om de diverse leeftijdscategorieën. Hou de kanalen van squash.nl in de gaten voor meer informatie over dit evenement. 

Masters Masters ESF Toernooi