Algemeen

Isa Polman vertrekt bij SBN, Welkom Prescilla Roos

27 juni 2023 3 Minuten leestijd

Isa Polman gaat per 1 juli 2023 vertrekken bij Squash Bond Nederland. De afgelopen 3 jaar is Isa een bekend gezicht geworden in de Squashcommunity en heeft zij o.a. bijgedragen aan de ontwikkeling van de evenementen en de wedstrijdsport zoals het EK Squash, NK Squash, Dutch Junior Open, TMG Tour en de hernieuwde opzet van de Dunlop Regio Tour.

Isa Polman over haar periode bij SBN: “3 jaar geleden kwam ik voor mijn afstudeerstage terecht bij Squash Bond Nederland. Een onbekende sport, een onbekende wereld. Na het afronden van mijn studie vervolgde ik mijn tijd bij SBN om de toernooien, marketing en later de competitie te mogen organiseren. Dat heeft gezorgd voor een grote rugzak met ervaringen, inzichten en een gehele nieuwe community. Ik ben daar iedereen onwijs dankbaar voor. Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerkingen, gezelligheid en fanatisme op toernooien. Het is tijd om mijn vleugels verder uit te slaan en te ontdekken wat er nog meer is. Als stagiair ontwikkelde ik de zin “Ik ben een squasher” en ik verlaat de squashbond met “Ik blijf een squasher! Iedereen nogmaals dank en ik blijf jullie graag zien tijdens de toernooien. Niet tegenover elkaar achter de toernooitafel, maar tegenover elkaar op de baan!''

Prescilla Roos is per 1 maart 2023 al tijdelijk werkzaam bij SBN en zal in een uitgebreidere samenwerking verder aan de slag gaan met de o.a. de organisatie van de SBN Competities en coordinatie van de evenementen.

Prescilla Roos over haar introductie bij SBN: ''Sinds 2015 speel ik met veel plezier mee in verschillende SBN-squashcompetities. Toen ik begon met competitie spelen had ik nog nooit een squashwedstrijd gespeeld, ik stond iedere keer stijf van de zenuwen en verloor alle wedstrijden. En aangezien ik winnen toch leuker vind dan verliezen ging ik op les, toevallig toen bij Tom Lucas. Een half uur lang oefeningen maar inmiddels win ik wel wedstrijden, op les gaan raad ik dus zeker aan! Sinds kort kom ik er steeds meer achter wat er allemaal bij komt kijken om de verschillende competities en toernooien van SBN te organiseren. En dat is eigenlijk best veel! Iets waar ik nooit bij stil heb gestaan en wat ik altijd voor lief heb genomen. Nu mag ik deel uitmaken van het SBN-team en kan ik een bijdrage leveren aan de squashsport. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop de competities & evenementen samen met jullie nóg leuker kan maken!'

Tom Lucas over het vertrek van Isa en het aantrekken van Prescilla: ‘’Via deze weg wil ik namens het team en de Squashcommunity Isa enorm bedanken voor haar inzet voor de Squashsport. Met haar rust en inzet is ze een geliefd gezicht geworden van de diverse squashevenementen, we zullen haar positieve energie zeker gaan missen maar wensen haar uiteraard veel succes in haar vervolg carrière. Met het verder aantrekken van Prescilla hebben we direct een sterke vervanger die aan de slag kan met de voorbereiding van het aankomende seizoen, met haar enthousiasme en kennis hebben wij alle vertrouwen dat het wederom een mooi seizoen gaat worden. Welkom!’’ 

Algemeen SBN - Algemeen