Bestuur

Save the date: ALV 17 juni 2023

08 mei 2023 1 Minuten leestijd

Op zaterdag 17 juni 2023 aanstaande wordt de Algemene Leden vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit om op zaterdag 17 juni 2023 deel te nemen aan de fysieke Algemene Leden Vergadering.

De aankomende ALV zal weer volledig fysiek. Tijdens deze ALV wordt er een toelichting gegeven op de huidige ontwikkeling van SBN, de jaarrekening 2022, de plannen voor de veranderende governance SBN 2024+, informatie t.a.v. thema integriteit in de sport en de (her)benoeming van een bestuurslid. De agenda van de ALV in de loop van juni gepubliceerd.

Indien centra zich graag beschikbaar willen stellen voor het hosten van de ALV houden wij ons aanbevolen.

Locatie: Nader te bepalen.

Datum: Zaterdag 17 juni 2023

Tijd: 10:30 tot 12:30

 

Meer informatie over de ALV, het aanmelden, de agenda en overige zaken volgt binnenkort.

Bestuur Bestuur