Trainers & Coaches

Gefeliciteerd aan de geslaagden van de WSF 1

25 april 2023 2 Minuten leestijd

Na twee succesvolle WSF Coach Level 1 cursusweekenden kent Nederland weer een aantal nieuwe trainers met een diploma op zak.

Voor het eerst werd de WSF 1 cursus aangeboden verdeeld over twee weekenden. Bij Kampong in Utrecht gingen de cursisten aan de slag op 18 & 19 maart en op 15 & 16 april. Onder leiding van Alex Kramer werd na 4 dagen vol met theorie en praktijk het op de laatste dag tijd voor het examen, en met succes. 6 van de acht deelnemers hebben met succes de opleiding afgerond. Zij mogen zich officieel WSF 1 coach noemen en hun kennis overbrengen aan de beginnende squashers bij hun op de club. Namens SBN gefeliciteerd aan:

  • Vivian Weenink
  • Lars van Dongen
  • Roel van der Veer
  • Ilja van Etten
  • Robin van der Zwan
  • Martijn van Troost

Rutger-Jan Kamperman en Alex kijken met veel plezier terug op de WSF 1 cursus. Ook willen ze graag de coaches en Kampong Squash bedanken voor de gastvrijheid.

Natuurlijk is Squash Bond Nederland alweer bezig om de volgende WSF cursussen te organiseren. Meer informatie hierover komt later in de nieuwbrief en op de website te staan. Wil je in de toekomst graag meedoen aan een van deze WSF cursussen? Laat het ons weten via wedstrijdsport@squashbond.nl. 

Tot snel bij een van de coachcursussen!

Trainers & Coaches Trainer/coaches