Trainers & Coaches

Laatste kans | Word jij trainer/ coach? Meld je aan voor de cursus!

08 maart 2023 1 Minuten leestijd

Wil jij jezelf binnenkort ook een officieel erkend squashcoach kunnen noemen? Schrijf je dan snel in voor de volgende WSF1 cursus! Daarna kun je met ruim 130.000 squashers in Nederland aan de slag om hun vaardigheden te verbeteren.

Je leert tijdens deze opleiding de basisvaardigheden die een coach nodig heeft om de beginnende squasher op weg te helpen en je kunt de techniek van meer competitieve squashers analyseren. Voor deze doelgroepen is goede begeleiding de sleutel tot verhoogd spelplezier, betere vaardigheden en het bereken van persoonlijke doelen.

Locaties & Info

 De cursusdagen zijn lang en intensief maar ook leuk, leerzaam en ontzettend gezellig. Iedere dag wordt rond 09:30 uur begonnen en de cursus duurt tot ongeveer 19:00 uur. 

  • 18 + 19 maart (Kampong)
  • 15 + 16 april (Kampong)

Inschrijven

Inschrijven voor de WSF1 cursus kan tot dinsdag 14 maart via deze link. Het inschrijfgeld voor de cursus bedraagt €300. Dit zijn alleen de kosten voor de opleiding. Additionele kosten zoals consumpties zijn hier niet bij inbegrepen.

Meer informatie over de WSF1 cursus is te vinden in dit document. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met wedstrijdsport@squashbond.nl 

Trainers & Coaches Trainer/coaches