Podcast

Vooruitblik NK Squash 2023 met titelverdedigers Piëdro Schweertman en Fleur Maas

08 februari 2023 1 Minuten leestijd

In de vierde aflevering van de NLSquashCast voor squashers, blikken hosts Tom Lucas en Rogier van Veen, samen met regerend Nederlands kampioenen Piëdro Schweertman en Fleur Maas vooruit op het Nederlands Kampioenschap squash 2023, bespreken we de players to watch én krijg je gratis tips om goed voorbereid aan de start te verschijnen! Kortom een leerzame podcast voor iedere squasher in Nederland. Luister nu naar de NLSquashCast voor squashers aflevering 4!

De livestream van het NK Squash is te vinden op het YouTube Kanaal van Squash Bond TV. De wedstrijden liever van dichtbij meemaken? Dat kan! Het NK Squash wordt georganiseerd in het Frans Otten Stadion te Amsterdam, bezoek is gratis en parkeren kan direct onder het Frans Otten Stadion. Beluister op weg naar het NK dan gelijk onze podcast!

 

Podcast Wedstrijdsport Toernooi Podcast SBN - NLSquashCast