Wedstrijdsport

NK Squash Dag 2 | Verrassende uitslagen, bekende gezichten en een bijzonder toernooiverloop!

11 februari 2023 1 Minuten leestijd

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Squash 2023 blikken hosts Tom Lucas en Rogier van Veen dagelijks vanaf het centrecourt terug op de vorige speeldag én kijken zij samen met een tafelgast in zo'n 10 minuten vooruit naar de dag van morgen. In de tweede special is Daniël Lagewaard, actief op het NK en lid van het streamteam te gast. Wij zijn klaar voor dag 3, dus beluister dus nú de eerste NK Special!

De livestream van het NK Squash is te vinden op het YouTube Kanaal van Squash Bond TV. Het volledige speelschema en alle uitslagen vind je terug via deze link. De wedstrijden liever van dichtbij meemaken? Dat kan! Het NK Squash wordt georganiseerd in het Frans Otten Stadion te Amsterdam, bezoek is gratis en parkeren kan direct onder het Frans Otten Stadion. Klik hier om jouw route naar het Frans Otten Stadion te plannen. Beluister op weg naar het NK dan gelijk onze podcast!

 

Wedstrijdsport Wedstrijdsport Toernooi Podcast SBN - NLSquashCast