Podcast

NK Squash 2023 | Dag 1 - Upsets, enthousiasme, lange wedstrijden en een nieuwtje!

10 februari 2023 1 Minuten leestijd

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Squash 2023 blikken hosts Tom Lucas en Rogier van Veen jullie dagelijks vanaf het centrecourt terug op de vorige speeldag én kijken zij samen met een tafelgast in 10 minuten vooruit naar de dag van morgen. In de eerste special is Prescilla Roos, lid van het streamteam, te gast, die ook nog een leuk nieuwtje heeft! Beluister dus nú de eerste NK Special!

De livestream van het NK Squash is te vinden op het YouTube Kanaal van Squash Bond TV. Het volledige speelschema en alle uitslagen vind je terug via deze link. De wedstrijden liever van dichtbij meemaken? Dat kan! Het NK Squash wordt georganiseerd in het Frans Otten Stadion te Amsterdam, bezoek is gratis en parkeren kan direct onder het Frans Otten Stadion. Klik hier om jouw route naar het Frans Otten Stadion te plannen. Beluister op weg naar het NK dan gelijk onze podcast!

 

Podcast Wedstrijdsport Toernooi Podcast SBN - NLSquashCast