Algemeen

Milou van der Heijden Helmonds coach van het jaar

03 februari 2023 1 Minuten leestijd

Op donderdagavond 2 februari werden in het Anna Theater in Helmond sporters en coaches uitgebreid in de aandacht gezet waarbij hun prestaties, talenten en ambities werden gewogen en benoemd. Zoals al vele jaren het geval was is het ook nu weer een spektakel, aangevuld met een gepast entertainment. Er waren als intermezzo optredens van dansgroepen en het optreden van bijzonder mooi acrobaat werk. Milou van der Heijden werd in het zonnetje gezet wegens haar prestaties met de Nederlandse Dames ploeg die afgelopen EK Squash een knappe derde plaats wist te behalen.

SBN feliciteert Milou van der Heijden met deze erkenning voor de geleverde prestaties. De gehele rapportage is te lezen via ditishelmond.nl

Algemeen Trainer/coaches