Algemeen

Veranderingen bondsbureau Squash Bond NL

15 december 2022 2 Minuten leestijd

Vanaf 1 januari 2023 veranderd de werkorganisatie van Squash Bond NL, in het aankomende bericht willen we graag de leden van Squash Bond NL op de hoogte brengen van de aanstaande veranderingen en de nieuwe vacature die binnenkort gepubliceerd wordt.

Joost Vennema: 'Bij deze wil ik graag met jullie delen dat ik een nieuwe uitdaging aan ga bij de Nederlandse Basketball Bond. Dat betekent dat ik per 23 december veel eerder dan verwacht afscheid neem van de squashsport. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik intensief kennis gemaakt met de voor mij des tijds totaal onbekende squashwereld. We hebben samen een lastige start gehad met een competitiestop maar daarna hebben we mooie stappen vooruitgezet met onder andere de organisatie van diverse pilots.

Ik ben erg blij met mijn carrière start in de op unieke wijze georganiseerde squashsport. Dat heeft gezorgd voor inzichten en ervaringen waar ik in de toekomst nog een hoop aan zal hebben. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de vele leuke en soms ook moeilijke gesprekken die ervoor gezorgd hebben dat we de squashsport gezamenlijk weer een stap vooruit hebben gebracht en waar ik ontzettend van geleerd heb! Ik hoop dat deze positieve energie behouden blijft zodat de sport haar potentieel kan gaan benutten. Ik blijf actief in de sportwereld. Hopelijk komen we elkaar op termijn weer ergens tegen!''

Tom Lucas, directeur SBN: 'We zijn Joost dankbaar voor zijn harde inzet bij SBN de afgelopen periode, mooie uitdagingen aangegaan betreft de competitieorganisatie die zeker in de Coronatijd voldoende uitdagingen betrof, wij wensen Joost heel veel succes met zijn vervolg stap bij de Nederlandse Basketball Bond. Betreft de werkorganisatie op het bureau worden er een aantal zaken anders ingericht. Isa Polman wordt de nieuwe coördinator wedstrijdsport & events en zal zich volledig richten op de organisatie van wedstrijd gerelateerde zaken. Er komt een nieuwe functie vrij bij Squash Bond Nederland in de rol van Marketing & Communicatie, deze nieuwe medewerker zal zich volledig richten op alle promotie en communicatie bij SBN. Daarover komt op korte termijn een vacature beschikbaar op squash.nl waarna de sollicitaties kunnen beginnen.'

Algemeen SBN - Algemeen