Wedstrijdsport

Schrijf je in voor de SBN Dubbelcompetitie

01 december 2022 2 Minuten leestijd

Vrijdag 13 januari 2023 gaat voor competitiesquashers een fantastische dag worden. Dan gaat namelijk de SBN Dubbelcompetitie van start! Dat betekent dat jij na je competitiewedstrijd nog een keer de baan op mag om te dubbelen.

Waarom wil je deelnemen?

Heb jij na je competitiewedstrijd vaak het idee dat je nog wat energie over hebt? Dan is de SBN Dubbelcompetitie prefect voor jou! In een Dubbelwedstrijd aan het einde van de avond kan jij, met een teamgenoot, nog een keer alle energie uit je tenen halen. Gezamenlijk strijd je tegen twee spelers van de tegenstander die ook deelnemen aan de Dubbelcompetitie.

Een Dubbelwedstrijd is een bijzondere vorm van squash. Het brengt iets speciaals met zich mee en is echt een ander spel. De tactiek die je hanteert is anders maar het spel is vooral ook ontzettend leuk. Dubbelen maakt squash nog meer een teamsport omdat je op de baan samen met je teamgenoot naar oplossingen moet zoeken. Daarnaast maakt het spelen van dubbelwedstrijden je ook een betere individuele squasher.  

Hoe werkt de Dubbelcompetitie?

De SBN Dubbelcompetitie staat los van de Reguliere competitie, echter zijn deze competities wel aan elkaar gekoppeld. Je speelt namelijk op dezelfde dag en tegen dezelfde tegenstander als in de Reguliere squashcompetitie. Je hoeft dus niet extra te reizen waardoor deelnemen aan de Dubbelcompetitie haast niet eenvoudiger kan. Op de website van SBN staat uitgelegd hoe de Dubbelcompetitie precies werkt.

Inschrijven

Teamcaptains hebben een uitnodiging in de mail ontvangen om hun team in te schrijven. Zij hoeven daarvoor alleen maar aan te geven van welk team zij zijn en of ze deel willen nemen. Vervolgens wordt de Dubbelcompetitie vanzelf zichtbaar in toernooi.nl. Motiveer dus snel je teamcaptain om de inschrijving te voltooien!

Opwarmen

Kun jij niet wachten tot het nieuwe jaar en wil je nu vast, met je team, warmdraaien voor de Dubbelcompetitie? Dat kan! Op zondag 11 december organiseert Victoria namelijk een Open Dubbeltoernooi voor alle niveaus. Je kunt je inschrijven voor de categorieën Herendubbel, Damesdubbel en MIX-dubbel en het is zelfs mogelijk om aan meerdere onderdelen deel te nemen. Lijkt het jou leuk om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via sbn.toernooi.nl. Voor vragen kun je terecht bij Arie Langstraat (06-1374400) of Richard Advocaat (06-42414284).

Wedstrijdsport Toernooi Competitie Wedstrijdsport Dubbel