Algemeen

Meld je nu aan voor het Think Tank event van SBN!

30 december 2022 2 Minuten leestijd

Denk mee over de groei van de squashsport op zaterdag 11 februari 2023 samen met clubs en SBN!

De squashsport staat onder druk en we hebben de afgelopen jaren flink wat squashers verloren, maar de wedstrijd is nog niet gespeeld. De manier van communiceren en verbinden is veranderd, mede door de veranderende wensen en behoeften onder (potentiële) squashers. Het digitale landschap biedt echter tal van kansen. Niet alleen om in te spelen op deze nieuwe wensen en behoeften, maar helpt ook om jouw bedrijfsvoering efficiënter en effectiever in te richten. Hierdoor kun je  als aanbieder meer aandacht steken in de groei van de club, de sport en zo meer mensen aan het sport en bewegen krijgen, maar daar is wel een gezamenlijke verandering voor nodig en dáár hebben we jouw hulp bij nodig.

Op zaterdag 11 februari 2023 gaan we graag met zoveel mogelijk clubs gezamenlijk in gesprek over het benutten van deze kansen. De afgelopen tijd hebben wij als SBN de eigen  organisatie op orde gebracht en zijn we een fundering aan het bouwen waar alle clubs van  kunnen mee profiteren om samen verder te groeien. We gaan het daarom samen met jullie hebben over de veranderde wensen/ behoeften, hoe we hier gezamenlijk in kunnen optrekken onder meer door de nieuwe systemen  (die we op 11 februari a.s. delen). Daarnaast nemen we jullie mee  in het nieuwe lidmaatschapsmodel van SBN voor squashers vanuit de pay per use gedachte. Alleen samen kunnen we de sport groter maken, daarom horen we ook graag jouw mening, zien we je de 13e? Meld je nu aan via deze link.

Algemeen SBN - Algemeen