Wedstrijdsport

Laatste kans Early Bird tickets & Belangrijke informatie NK Squash 2023

09 december 2022 2 Minuten leestijd

Het jaarlijkse squashfeest voor de gehele squashcommunity staat voor de deur! 9 tot en met 12 februari kan jij je weer meten met andere squashers op jouw eigen niveau tijdens: Het NK Squash 2023! Van 9 tot en met 12 februari wordt er op de banen van het Frans Otten Stadion in Amsterdam de strijd om de titels geleverd.

Alleen dit weekend kan jij nog deelnemen aan het NK Squash met een early bird ticket! Deze tickets zijn niet meer beschikbaar op maandag 13 december. Dus verover jouw plekje op het toernooi met het goedkoopste ticket zo snel mogelijk; Dit is mijn early bird ticket!

NK Squash Early bird: € 21,- Beschikbaar tot en met 12 december 2022

NK Squash Regular: € 25,- Zodra NK Squash Early Bird afloopt tot en met 8 januari 2022

NK Squash Late entry: € 29,- Zodra NK Squash Regular afloopt tot en met 29 januari 2022

De inschrijvingen zijn open tot en met 29 januari 2023 23:59. Schrijf je hier in!

 

Belangrijke informatie

Bekijk hier de belangrijkste informatie over het NK Squash en de speeldagen per categorie.

Na elk event wordt er een vragenlijst naar de deelnemende spelers gestuurd. Deze informatie is zeer waardevol voor SBN, want met die informatie kan SBN met haar evenementen nog meer inspelen op de veranderende wensen en behoeften van jullie als squashers. Zo heeft SBN een aantal dingen gewijzigd:

1. Wat het meest aangegeven is wat jullie graag anders zouden willen, is het aantal deelnemers. Iedereen wil meer deelnemers op het NK Squash, wat begrijpelijk is, maar waar wij iedereen bij nodig hebben om de ander te enthousiasmeren. Hier heeft SBN het volgende bedacht: Bring a friend campagne! Voor elke deelnemer die niet heeft mee gedaan aan de editie van 2022 en via jou deelneemt aan het NK Squash 2023, gaat er één lootje op jouw naam in de grote prijzenpot. Tijdens de finaledag van het NK Squash vindt de loterij plaats en maak jij moet jouw lootje kans op super gave prijzen! Wie neem jij mee? 

2. Nog een verandering is dat er dit jaar 5 categorieën i.p.v. 4. De categorie 2 en 3 zijn los van elkaar gemaakt. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het niveauverschil in deze groep toch echt een stukje uit elkaar ligt. Hierdoor is het niet leuk om deel te nemen aan dit toernooi. Daarom zijn deze categorieën los van elkaar gemaakt en  is het nog toegankelijker voor iedereen om op zijn of haar eigen niveau mee te doen. 

3. Minder kwalificatieplekken, waardoor de zekerheid op het spelen van het NK Squash vergroot is. 

Bekijk hier de samenvatting van de resultaten

Bij vragen neem contact op via events@squashbond.nl 

Wedstrijdsport Wedstrijdsport Toernooi