Wedstrijdsport

SquashLife Tour bij Squash Ede!

03 november 2022 1 Minuten leestijd

Op 18 en 19 november staat het tweede SLT toernooi op de kalender, namelijk bij Squash EDE.

Het PSA event (profs) is op vrijdag en zaterdag. De categorieën 2 t/m 9 zijn alleen op zaterdag 19 november. Squash Ede heeft 11 banen en is een van de leukste en gezelligste centra van Nederland en redelijk centraal gelegen, dus goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Squash Ede is een van de zeven landelijke centra die we dit seizoen aandoen.

Natuurlijk hebben weer mooie sportprijzen voor de amateur categorieën en geldprijzen en Wereld rank punten voor de PSA spelers. Je speelt minimaal drie wedstrijden en natuurlijk is er direct na de prijsuitreiking onze gebruikelijke gratis verloting met mooie sportprijzen!

Schrijf je nu in via deze link!

Wedstrijdsport Toernooi Wedstrijdsport