Wedstrijdsport

NK SQUASH 2023!

17 november 2022 5 Minuten leestijd

Van 9 tot en met 12 februari vindt het Nationaal Kampioenschap Squash plaats. Ook dit jaar zijn de banen van het Frans Otten Stadion het toneel van dit grote toernooi voor iedere squashliefhebber. Ben jij erbij op jouw niveau? Heren en Dames 1, 2, 3, 4-6 en 7-9.

Wil jij je kunnen meten met de allerbeste op jouw niveau? Het NK Squash is de uitgelezen kans om dat te realiseren. Op het NK Squash strijd je mee om de Nationale titels op jouw niveau. Vier dagen lang wordt er tijdens de hoofdronde van het NK Squash gespeeld op de banen van het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Afhankelijk van jouw niveau en de categorie waarin je speelt speel je 3 of 4 dagen in Amsterdam.

Inschrijven
Je kan je nu inschrijven voor het NK Squash met een Early Bird ticket! Hoe eerder je, je inschrijft hoe voordeliger. Wacht dus niet te lang en schrijf je z.s.m. in via deze link.

NK Squash Early bird: € 21,- Beschikbaar tot en met 12 december 2022

NK Squash Regular: € 25,- Zodra NK Squash Early Bird afloopt tot en met 8 januari 2022

NK Squash Late entry: € 29,- Zodra NK Squash Regular afloopt tot en met 29 januari 2022

De inschrijvingen zijn open tot en met 29 januari 2023 23:59. Schrijf je hier in!

 

Categorieën NK Squash

In de evaluatie over het NK Squash 2022 is gevraagd wat de squashers ervan zouden vinden om van 4 categorieën naar 5 categorieën te gaan. Uit deze evaluatie is naar voren gekomen dat 75% van de squashers het een goed idee vindt om deze verandering in de categorieën toe te passen. Er wordt aangegeven dat de kans groter is om meer squashers te laten deelnemen aan dit toernooi.

Squash Bond Nederland deelt deze mening. “Door deze aanpassing in de categorieën te implementeren, biedt SBN voor een grotere groep squashers de optie om daadwerkelijk op zijn of haar niveau deel te nemen aan het toernooi. Hiermee wordt het voor de gehele squashsport aantrekkelijker om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap.”

Dus hoe zien de categorieën uit voor het NK Squash 2023? Hieronder worden de ‘nieuwe’ categorieën weergegeven:

Heren 1                                                           Dames 1
Heren 2                                                           Dames 2
Heren 3                                                           Dames 3
Heren 4-6                                                       Dames 4-6
Heren 7-9                                                       Dames 7-9
 

Schrijf je hier direct in!

 

Bring a friend campagne!
Naast een ‘nieuwe’ categorie te implementeren, heeft SBN ook een campagne bedacht om meer squashers te kunnen laten deelnemen aan het NK Squash 2023, namelijk: The Bring a Friend campagne.

Wat houdt deze campange in?
Er zijn meer squashers in Nederland die deelnemen aan toernooien, dan squashers die zich inschrijven voor het NK Squash. En om deze mensen te laten deelnemen, hebben we iedereen nodig om andere squashers te enthousiasmeren. Daarom heeft SBN het volgende bedacht: Voor elke deelnemer die niet heeft mee gedaan aan de editie van 2022 en via jou deelneemt aan het NK Squash 2023, gaat er één lootje op jouw naam in de grote prijzenpot. Tijdens de finaledag van het NK Squash vindt de loterij plaats en maak jij moet jouw lootje kans op super gave prijzen! Wie neem jij mee? *

*Deze actie geldt alleen als de namen die worden opgegeven ook deelnemen aan het NK Squash 2023

** Wanneer jij twee mensen laat mee doen, gaan er twee lootjes de prijzenpot in. Oftewel, hoe meer mensen jij binnen haalt, hoe meer lootjes op jouw naam de prijzenpot in gaan!

Schrijf jezelf en jouw squashmaatje direct in!

Wedstrijdsport Wedstrijdsport