Wedstrijdsport

Leuke eerste speelronde in SBN Zondagcompetitie

18 november 2022 1 Minuten leestijd

Afgelopen zondag 13 november is de eerste speelronde van de SBN Zondagcompetitie gespeeld. Bij Squash Utrecht, SCHIET en MAX Squash zijn leuke wedstrijden gespeeld en was er sprake van een gezellige middag.

Bij de meeste clubs duurde een competitieronde zo’n drie uur. Daarin werden door ieder team lid twee wedstrijden gespeeld. Een korte maar intensieve middag vol squash waarin in totaal 18 wedstrijden afgewerkt zijn.

Het lukte drie teams om ongeslagen te blijven en Dekker Warmond bleek met afstand de sterkste. Het team heeft namelijk niet één game verloren! Bij de vier teams van Squash Utrecht speelde meerdere spelers voor het eerst een competitieronde. Voor hen was dit een zeer positieve ervaring en er wordt over een leuke middag gesproken.

De SBN Zondagcompetitie duurt vier speelrondes waarbij een of twee keer in de maand gespeeld wordt. Op 5 februari 2023 start alweer de voorjaarseditie van de Zondagcompetitie. Teams kunnen zich daar vanaf december voor inschrijven! Wil jij meedoen, of heb je hier nog vragen over? Neem dan even contact op via wedstrijdsport@squashbond.nl

Wedstrijdsport Competitie