Partners SBN

De SBN x DECATHLON clinics gaan weer beginnen!

25 oktober 2022 2 Minuten leestijd

Eerder dit jaar heeft Squash Bond Nederland Decathlon als nieuwe partner van de bond gelanceerd. Dat kan je hier teruglezen. Als partner verbindt Decathlon zich zowel aan de top- als aan de breedtesport met als doel dichter bij de squasher te staan.

Een onderdeel van dit partnership is het samen organiseren van diverse clinics voor squashers onder leiding van het Nederland Team. Dat heeft gedurende het jaar plaatsgevonden. Zo zijn er een clinics in Rotterdam, in Utrecht, in Arnhem en in Den Haag geogeven onder leiding van Tessa ter Sluis en Roshan Bharos. En na de zomerstop zijn deze clinics terug! 

3 november // T.S.C Kardinge // Groningen // Clinicgever: Sipke Wiersma // Aanvang 18:45 – start 19:00 en eind 20:30.
15 november // Frans Otten Stadion // Amsterdam // Clinicgever: Sam Gerrits // Aanvang 18:45 – start 19:00 en eind 20:30.
Leer het van de pro’s; dit is je kans! Jij kan je nu inschrijven voor deze gratis clinics: Doe dat hier!!

Over Decathlon NL
Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen maken wij sporten toegankelijk voor iedereen! Onze artikelen ontwerpen en produceren wij zelf; hierdoor kunnen we onze prijzen laag/goedkoop houden en kunnen wij kwaliteitsproducten voor iedere sport garanderen. 

Decathlon heeft in Nederland momenteel 22 vestigingen (Amsterdam (4), Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg, Enschede, Roermond, Utrecht (2), Groningen en Nijmegen). In deze sportzaken kun je terecht voor deskundig advies of om het aanbod meteen uit te proberen.

Partners SBN Partners SBN