Wedstrijdsport

De inschrijvingen voor het NK Masters en NK Jeugd 2022 zijn geopend!

24 oktober 2022 3 Minuten leestijd

Het weekend van 26 en 27 november 2022 staat in het teken van De Nederlands Kampioenschappen van de masters en de jeugd <23! De banen van MeerSquash zijn hét decor voor deze twee evenementen.

Squash Bond Nederland vindt het belangrijk om verschillende leeftijdsgroepen met elkaar te verbinden. Zo is er vorig jaar bedacht om het NK Masters en NK Jeugd <23 samen te laten organiseren, maar vanwege corona en de nieuwe maatregelen heeft dit niet plaats kunnen vinden. Dit jaar zetten we dit idee weer door! Dat betekent dat het NK Jeugd <23 tegelijk plaats vindt het met gezellige toernooi NK Masters. Dit belooft een fanatiek en gezellig squashweekend te worden, er echt één om bij te zijn!

NK Masters 2022
Net als de voorgaande jaren zijn de wedstrijden over twee dagen verdeeld, waarbij de matches op beide dagen rond het middaguur van start zullen gaan. Natuurlijk is bij de NK Masters de prestatie belangrijk, maar ook het sociale aspect zal zeker niet vergeten worden! Schrijf je hier in!

Versla jij de titelhouders?

 • Categorie mannen 35+: Daniel Lagewaard
 • Categorie vrouwen 35+: Marije van de Jagt
 • Categorie mannen 40+: Jordan Bisch
 • Categorie vrouwen 40+: Prescilla Roos
 • Categorie mannen 45+: Alex Kramer
 • Categorie vrouwen 45+: Lieke Bootsma
 • Categorie mannen 50+:Urbano Farro
 • Categorie vrouwen 50+: Bianca Blom
 • Categorie mannen 55+ Walter Schreefel
 • Categorie vrouwen 55+: Segrun Monsma
 • Categorie mannen 60+: Roland Monsma
 • Categorie mannen 65+: Marc Veldkamp
 • Categorie vrouwen 65+: Jill van Lint

Dutch Open Masters
Het weekend van 18 t/m 20 november organiseert Victoria Rotterdam The Dutch Open Masters! Dit internationale masters evenement wordt jaarlijks georganiseerd en vind de komende editie wederom plaats op de banen van Victoria. Spelers vanuit heel Europa reizen af naar Rotterdam om zich met andere leeftijdsgenoten te kunnen meten. Dit is een unieke kans om op eigen bodem mee te doen aan een internationaal evenement waarbij diverse niveaus aanwezig zijn.

Masters evenementen staan erom bekend dat naast het sportieve aspect het ook een erg sociaal evenement is. Op zaterdagavond wordt er een sociaal evenement. Dit jaar kan jij de stad Rotterdam van bovenaf zien, namelijk een diner in de Euromast! En dit is een mooie kans om je alvast warm te slaan voor het NK Masters. Nog meer redenen om je dus in te schrijven voor dit sportieve en gezellige evenement! Meer informatie is hier te vinden.

 

NK Jeugd <23 2022  
Wie mag zich op 27 november een jaar lang Nederlands Jeugdkampioen <23 noemen? Een belangrijk speerpunt van dit toernooi is om tijdens dit soort toernooien ervaring op te doen en plezier te ervaren. Ben jij van de partij? 

Door er één NK <23 van te maken, wordt er een groot evenement georganiseerd dat bijdraagt aan meer beleving van een evenement. Daarom schrijft iedereen zich in één categorie in. Op basis daarvan worden er één groot schema gemaakt en kan jij je dus echt goed meten waar jij staat in je squashcarrière tegenover de andere jeugdspelers!

Ben jij er bij? Schrijf je dan hier in?

Wedstrijdsport Toernooi Wedstrijdsport