Overig

Wereld Squash Dag Kids: Squashfeest!

29 september 2022 1 Minuten leestijd

Zoals wellicht al bekend is, is op 15 oktober Wereld Squash Dag 2022. Waarbij Squash Bond Nederland voorgaande jaren online aandacht aan heeft besteed, maar dit jaar het anders wil doen.

Foto van Wereld Squash Dag

Naast het Squash Oktoberfest dat SBN samen met Squash Utrecht organiseert, lees hier terug, komt nu ook met een leuk squashfeest voor de jeugd! Samen met MeerSquash Activity organiseert SBN een ochtend vol leuke squashactiviteiten waarbij je dingen over squash leert, het gaat uitvoeren en afsluit met broodje knakworst!

Hoe ziet dit feest eruit?
Weet jij wanneer het een Let, een Stroke of een No Let is? Of wil jij een wedstrijd zien tussen twee spelers uit het Jeugd-TeamNL en daarna een training van hen krijgen? Of heb jij gewoon zin in een ochtend met jouw squashvrienden? Kom dan op 15 oktober naar Meersquash in Hoofddorp! Dit squashfeest zal om 09:30 starten en afgelopen zijn om 13:00. Deze ochtend heeft als doel om alle jeugd in Nederland samen te brengen en meer te leren over squash. 

Jij kan je nu inschrijven! Klik hier; Voor €12,50 maken wij er een met z’n allen een leuke en gezellige ochtend van tijdens Wereld Squash Dag!

Heb jij voorafgaand nog vragen? Dan kan je een email sturen naar events@squashbond.nl

Overig WSF