Terug naar overzicht

17 dec.

TMG Jeugd Kersteditie - MeerSquash

17 december

Komt de kerstman dit jaar weer op bezoek? Je maakt het mee tijdens het leukste jeugdevenement van Nederland: De TMG Tour. Tijdens deze editie in Hoofddorp sluiten we het jaar in stijl af, kortom een evenement waar je bij moet zijn!

Kenmerken

Locatie

 • 'MeerSquash & Activity

Specificaties

 • Datum: 17 december 2023
 • Type: Event

WAT IS TMG SQUASH EN WAT DOEN WE?

Sinds 2010 is TMG Squash organisator van (jeugd)squash in Nederland. Jaarlijks organiseren we onderandere de TMG Junior Squash Series bestaande uit maandelijkse jeugdevenementen en het TMG Squashkamp. Het promoten en ondersteunen van de squashsport bij voornamelijk jeugd is dan ook het voornamelijkste doel geweest van oprichters Tom Lucas Marc ter Sluis & Guido Ploem. Deze missie wordt ondersteund door een aantal betrokken sponsoren als MKB Media & Dunlop.

Op onze toernooien, waar gebruikt wordt gemaakt van ‘niveau categorieën’ in plaats van leeftijds categorieën is dan ook plaats voor elk niveau speler. Ben je net begonnen en vind je het squashen super leuk? Dat is al genoeg om aan TMG mee te doen. Plezier staat bij ons op #1. Of je nu een aantal jaar speelt of pas net bent begonnen je bent van harte welkom op onze toernooien.

Wij van TMG vinden deze lage toegankelijkheid erg belangrijk en doen er dan ook alles aan om jouw eerste toernooi ervaring zo leuk mogelijk te maken.

Zoals je misschien al merkt draait het op onze toernooien niet alleen om squash, maar vooral om een leuke dag te hebben met nieuwe squashvriendjes op en rond de squashbaan! Schrik niet wanneer je een groot springkussen ziet staan of wordt getrakteerd op heerlijke verse oliebollen.

Meer vragen over hoe een TMG Toernooidag eruit ziet of wil je meer weten of twijfel je om je in te schrijven? Neem dan contact op info@tmgsquash.nl 

Schrijf je nu in voor de TMG Kersteditie bij MeerSquash!

Inschrijven!

Veel gestelde vragen TMG

 • Welk lidmaatschap heb ik nodig voor TMG Evenementen?

  Om deel te nemen aan TMG evenementen volstaat een basislidmaatschap <18. Indien je dit lidmaatschap nog niet hebt, kun je je hier aanmelden.

 • Hoe schrijf ik mij in?

  Je kunt je gemakkelijk inschrijven voor toernooien en andere evenementen via sbn.toernooi.nl

 • Dien je een bepaald niveau te hebben om mee te mogen doen?

  Plezier staat bij ons op #1. Of je nu een aantal jaar speelt of pas net bent begonnen je bent van harte welkom op onze toernooien! We zorgen dat jouw kind in een categorie komt te zitten met gelijkwaardige spelers zodat jouw kind een onvergetelijk evenement heeft!