Terug naar overzicht

01 okt.

TMG Grand Opening 23 / 24 - Victoria Rotterdam

Victoria Squash Rotterdam Rotterdam 01 oktober

De TMG Tour is het leukste en gezelligste evenementencircuit voor jeugdsquashers in Nederland! Hieronder vertellen we je alles over deze editie!

Kenmerken

Locatie

 • Victoria Squash Rotterdam

Specificaties

 • Datum: 01 oktober 2023
 • Type: Event

Contact

Yes! Het spetterende nieuwe TMG-seizoen gaat weer van start!

We hebben geweldig nieuws voor jullie: het allereerste toernooi van het nieuwe seizoen 2023-2024 staat gepland op 1 oktober 2023, en het gaat plaatsvinden bij de fantastische club Victoria in Rotterdam.

Iedereen is welkom om mee te doen, net zoals vorig jaar. Het maakt helemaal niets uit of je nog maar net begonnen bent met squashen of dat je al een tijdje in het spel zit. Vind je het een fantastisch idee om te squashen? Dan is het TMG-toernooi echt iets voor jou! Bij ons draait alles om plezier, plezier en nog meer plezier. We willen dat jij een geweldige tijd hebt. Dus, schrijf je snel in, we ontvangen je met open armen en een brede glimlach. Doe je mee? Het wordt echt te gek!

Schrijf je nu in voor de TMG Grand Opening!

Ik wil me inschrijven

Veel gestelde vragen TMG

 • Welk lidmaatschap heb ik nodig voor TMG Evenementen?

  Om deel te nemen aan TMG evenementen volstaat een basislidmaatschap <18. Indien je dit lidmaatschap nog niet hebt, kun je je hier aanmelden.

 • Hoe schrijf ik mij in?

  Je kunt je gemakkelijk inschrijven voor toernooien en andere evenementen via sbn.toernooi.nl

 • Dien je een bepaald niveau te hebben om mee te mogen doen?

  Plezier staat bij ons op #1. Of je nu een aantal jaar speelt of pas net bent begonnen je bent van harte welkom op onze toernooien! We zorgen dat jouw kind in een categorie komt te zitten met gelijkwaardige spelers zodat jouw kind een onvergetelijk evenement heeft!