Terug naar overzicht

11 nov.

SBN Regio Tour - Warmond

11 november

Inschrijving is nog niet geopend. 

Kenmerken

Locatie

  • Dekker Warmond

Specificaties

  • Datum: 11 november 2023
  • Type: Event

Het format

Eén van de speerpunten van de vernieuwde Dunlop Regio Tour is dat de evenementen kort en krachtig moeten zijn. Squashers doen daarom vanaf het nieuwe seizoen mee op één dagdeel van om en nabij 4,5 uur waarin ze drie wedstrijden spelen. Alle wedstrijden zijn daarbij ingedeeld op basis van de persoonlijke speelsterkte. 

Per heden schrijven alle spelers zich dan ook in één categorie in. Vervolgens gaat SBN op basis van de persoonlijke speelsterktes een indeling maken in groepen van acht personen. Deze spelers komen dan in een uitspeelschema tegen elkaar te spelen. De eerste twee rondes wordt er best-of-3 gespeeld en daarna best-of-5. 

Side event

Daarnaast zijn er bij een deel van de evenementen enkele door Dunlop ondersteunde spelers aanwezig voor een korte clinic waar alle deelnemers aan kunnen deelnemen. Hiermee ontstaat niet alleen verbinding tussen top- en breedtesport, maar heeft het ook een positieve uitwerking op het spelplezier van de deelnemende squashers. De clinics worden georganiseerd bij Dunlop Regio Tours waar geen PSA toernooien aan gekoppeld zijn.

Dunlop Regio Tour mét PSA-toernooien

Tijdens de Dunlop Regio Tour wordt er 3x een PSA Closed Satellite voor mannen en één editie voor vrouwen georganiseerd. Deze edities worden daarnaast gecombineerd met een TMG-event, het jeugdcircuit van SBN. 

Indien er een Dunlop Regio Tour mét een PSA-evenement wordt georganiseerd, spelen de PSA-spelers op zaterdag de eerste twee rondes en worden op zondag de halve finale en finale gespeeld op het TMG-event en tijdens het breedtesport-event.

Schrijf je nu in voor de Dunlop Regio Tour in Warmond

Inschrijven

Veelgestelde vragen Dunlop Regio Tour

  • Welk lidmaatschap heb ik nodig voor de Dunlop Regio Tour?

    Voor de Dunlop Regio Tour heb je indien je ouder dan 18 jaar bent het wedstrijdlidmaatschap nodig. Als het jouw allereerste Dunlop Regio Tour is die je speelt, dan mag je eenmalig met een basislidmaatschap 18+ deelnemen. Neem je een tweede keer deel? Dan dien je een wedstrijdlidmaatschap te hebben. Als je jonger dan 18 jaar bent, dan volstaat het basislidmaatschap <18.