Terug naar overzicht

TMG Jeugdsquash

Maandelijks organiseren we verspreid door het land reuze gezellige toernooien voor jeugdsquashers. Tijdens deze toernooien worden deelnemers ingedeeld op niveau in plaats van leeftijd, dus ben je net begonnen en vind je het squashen super leuk? Dat is al genoeg om aan TMG mee te doen. Plezier staat bij ons op #1. Of je nu een aantal jaar speelt of pas net bent begonnen je bent van harte welkom op onze toernooien. Zoals je misschien al merkt draait het op onze toernooien niet alleen om squash, maar vooral om een leuke dag te hebben met nieuwe squashvriendjes op en rond de squashbaan! Schrik niet wanneer je een groot springkussen ziet staan of wordt getrakteerd op heerlijke verse oliebollen.

TMG Jeugdsquash

Maandelijks organiseren we verspreid door het land reuze gezellige toernooien voor jeugdsquashers. Tijdens deze toernooien worden deelnemers ingedeeld op niveau in plaats van leeftijd, dus ben je net begonnen en vind je het squashen super leuk? Dat is al genoeg om aan TMG mee te doen. Plezier staat bij ons op #1. Of je nu een aantal jaar speelt of pas net bent begonnen je bent van harte welkom op onze toernooien.

Zoals je misschien al merkt draait het op onze toernooien niet alleen om squash, maar vooral om een leuke dag te hebben met nieuwe squashvriendjes op en rond de squashbaan! Schrik niet wanneer je een groot springkussen ziet staan of wordt getrakteerd op heerlijke verse oliebollen.

Toernooikalender

Bekijk hier de toernooikalender voor het seizoen 2023-2024! 

Ook dit jaar gaat de TMG langs diverse clubs in ons land. Zo zijn wij te vinden in Rotterdam, Utrecht, Hoofddorp, Drachten, Zwolle, Eindhoven, Almere en Amsterdam. Inschrijven voor alle toernooien kan via deze link! Schrijf je snel in en doe ook mee! 

TMG Ranglijst

Elk toernooi zijn er punten te score voor de TMG Ranglijst, deze punten worden het gehele seizoen bijgehouden. Zo kan je aan het einde van het seizoen kampioen worden in jouw categorie en ontvang jij de grote wisselbeker! Daarnaast zijn punten belangrijk voor de clubranglijst. Zorg met je clubgenoten dat jouw club bovenaan komt te staan einde van het seizoen en win een leuke prijs! Naast de reguliere punten die te verdienen zijn bij alle toernooien worden deze punten verdubbeld bij de gold events.

Bekijk in ons archief wie voorgaande jaren de beker met de grote oren mee naar huis mocht nemen! 

TMG Jeugdsquash reglementen

TMG Jeugdsquash hanteert diverse reglementen om te zorgen dat het seizoen in goede banen verloopt. Bekijk hier de huidige reglementen die gehanteerd worden. 

Laatste TMG nieuws

Lees snel verder

Nieuws & Updates
Terug naar overzicht