Terug naar overzicht

Outdoor Squash

Heb jij jezelf ook weleens afgevraagd hoe het zou zijn om onze geliefde sport buiten te beoefenen? Deze mogelijkheid is er nu! Op Sportpark Middenmeer in Amsterdam is de allereerste Outdoor Squashbaan van Nederland geplaatst. Probeer de baan nu gratis uit!

Wat houdt de pilot in?

De Outdoor squashbaan is speciaal gemaakt voor buitengebruik, waarbij de wanden van glas worden ondersteund door een stalen constructie. De vloer is gemaakt van kunststof en er wordt gespeeld met een witte squashbal zoals de professionals dat ook doen. Als Squash Bond Nederland en Outdoor Squash zijn we erg enthousiast over het concept, maar zijn in de komende tijd op zoek naar squashers die de baan willen testen en ons willen voorzien van constructieve feedback om de squashbaan verder door te ontwikkelen.

Doe jij mee?

Ben jij net zo enthousiast en wil je de baan reserveren? Dat kan geheel kosteloos via deze link, vergeet niet om bij de lokale sportwinkel Tennis + Padel Xclusive een witte leensquash bal op te halen, dit verhoogt het spelplezier. 

Combinatie Squash57

Hoewel squashen met een witte bal al leuk is op een buitenbaan, denken we dat je nog meer spelplezier ervaart door Squash57 eens te proberen. Squash57 is in het basis hetzelfde als het reguliere squash met dezelfde regels. Doordat het racket en de bal iets groter zijn, krijg je een andere squashbeleving die zeker het proberen waard is. De Squash57 producten zijn te huur bij dezelfde sportwinkel als hierboven genoemd. Helemaal enthousiast? Dan kun je een setje aanschaffen bijvoorbeeld Decathlon of Dunlop.

Locatie Outdoor Squashbaan

Sportpark Middenmeer Amsterdam

Atletiek Vereniging 1923, Radioweg 89, 1098NG

Krijg een eerste indruk

Terug naar overzicht