Terug naar overzicht

Interactive Squash

Interactive Squash geeft jou als squasher een compleet nieuwe speelervaring dankzij een digitale spelbeleving op de squashbaan. Squashers kunnen interactive squash niet alleen gebruiken om te trainen, maar ook om onderling wedstrijdjes te spelen.

Wat is Interactive Squash

Interactive Squash is een vorm van squash waarin de voormuur getransformeerd kan worden tot een digitale speelmuur. Op deze manier kun je allerlei spellen spelen of (nieuwe) trainingsvormen oefenen die jouw squash beleving op een unieke manier. Alle spellen en trainingsvormen zijn ontwikkeld door squash coaches en professionele spelers.

Hoe speel je het?

Interactive Squash kun je zowel met je gewone squashracket en bal spelen als met een Squash57 set. Het 'scherm' kun je bedienen middels het touchschreen op de voormuur óf via een app, maar die uitleg ontvang je bij de club waar je gaat spelen. 

Voor wie is het?

Interactive squash is voor iedereen. Of je nu nog nooit aan squash hebt gedaan of squash pro bent. Interactive Squash biedt namelijk voor ieder type speler spellen en trainingsvormen die passen bij de capaciteiten van jou als speler én daagt jou uit om jouw capaciteiten te verbeteren.

Krijg een eerste indruk

Bekijk onderstaande video om een eerste indruk van Interactive Squash te krijgen. De echte ervaring krijg je natuurlijk door het zelf eens te doen!

Op dit moment zijn er een aantal locaties waar je Interactive Squash kunt beoefenen. Vul hieronder jouw plaatsnaam in en vind een club bij jou in de buurt.

Interactive Squash bij jou op de club

Wil je interactive squash eens op jouw club uitproberen? Maak dan gebruik van de mobiele interactieve wall. Exact hetzelfde systeem, maar dan op een mobiele wand. Je kunt de mobiele muur al voor een dag huren. Vraag naar de mogelijkheden via breedtesport@squashbond.nl.

Vind interactive squash bij jou in de buurt

Terug naar overzicht